Gazduire Ecommerce SEO

Gazduire Ecommerce SEO Ultra Performanta cu stocare full SSD pentru viteza

Folosim servere ultra performante si una dintre cele mai avansate solutii de stocare a datelor pentru mediile de tip mission critical, ce elimina downtime-ul determinat de defectele hardware. Am creat pachete de gazduire ecommerce compatibile cu cele mai noi recomandari Google, alege pachetul de gazduire de mai jos.

Ce este Gazduire Ecommerce ?

Găzduirea ecommerce (în engleză: ecommerce hosting) este un serviciu oferit companiilor, care le permite acestora să își publice un magazin online în Internet – să îl pună la dispoziție în web “vizitatorilor”, online.

Furnizorul acordă clientului spațiu de memorare pe un server conectat la Internet și de obicei aflat fizic într-un centru de date. Dintre cele mai des întâlnite pachete de găzduire ecommerce, regăsim:

Găzduire gratuită: acest tip de găzduire prezintă foarte multe limitări și deseori reclame

Găzduire împărțită (shared): magazinul este amplasat pe un server ce mai susține alte magazine ce împart resursele și sunt deseori limitate.

VDS: Virtual Dedicated Server sau Virtual Private Server (VPS), serviciul acesta împarte resursele unui server către mai multe mașini virtuale.

Gazduire SEO: acest tip de gazduire este recomandata de specialistii SEO si de motoarele de cautare, cum ar fi Google.

Gazduirea SEO – proprietarul magazinului beneficiaza de ip dedicat, certificat de securitate si izolare totala de celelalte magazine online. Gazduirea SEO inseamna viteza rapida de incarcare a paginilor web ale magazinelor online. Punem la dispozitie pachete de gazduire ecommerce gata configurate.