GAZDUIRE WEB SEO

Gazduire WEB SEO Ultra Performanta cu stocare full SSD pentru viteza

Folosim servere ultra performante si una dintre cele mai avansate solutii de stocare a datelor pentru mediile de tip mission critical, ce elimina downtime-ul determinat de defectele hardware. Am creat pachete de gazduire web, compatibile cu cele mai noi recomandari Google, alege pachetul de gazduire de mai jos.

Gazduire Web - ce inseamna ?

Găzduirea web (în engleză: web hosting) este un serviciu oferit atât companiilor cât și persoanelor particulare, care le permite acestora să își publice un sit web în Internet – să îl pună la dispoziție în web “vizitatorilor”, online. Furnizorul acordă clientului spațiu de memorare pe un server conectat la Internet și de obicei aflat fizic într-un centru de date. Dintre cele mai des întâlnite pachete de găzduire web, regăsim:

Găzduire gratuită: acest tip de găzduire prezintă foarte multe limitări și deseori reclame de la concurenta.

Găzduire împărțită (shared): site-ul este amplasat pe un server ce mai susține alte site-uri, toate avand resursele limitate.

Gazduire SEO: acest tip de gazduire este recomandata de Google – proprietarul site-ului beneficiaza de ip dedicat, certificat de securitate si izolare totala de ceilalti utilizatori

VDS: Virtual Dedicated Server sau Virtual Private Server (VPS), serviciul acesta împarte resursele unui server către mai multe mașini virtuale.